DE KRACHT VAN
AUDIO-VERHALENPodcasts zijn vandaag een magische manier zijn om je boodschap sterk over te brengen.

Puurheid en authenticiteit staan voorop. En emotie. Want je kan mensen maar mobiliseren en een dynamiek creëren als je hen emotioneel raakt.

Sinds eind 2017 is er de Story Club Podcast. Mijn eigen podcast die vandaag een mooi en trouw luisterpubliek heeft. In deze podcast praat ik met leiders en ga ik op zoek naar hun dieperliggende verhaal.

 

PODCAST-
ONTWIKKELING
VAN A tot Z

Van concept & strategie

Vanaf het allereerste begin kan ik je helpen. Het start met het maken van een sterk en duidelijk concept voor uw podcast. Welk verhaal wil je overbrengen?

 

Image

Host en gasten

Geen zin om je eigen podcast te presenteren? Of wil je misschien verhalen brengen door met interessante gasten te praten?

Je stemt je eigen podcast best of op je eigen doeleinden en identiteit. Daar help ik je bij.

Tot prodcutie, opname en publicatie

Ik heb mijn eigen coole studio bij me thuis. Warm en persoonlijk.

Een mooie montage vraagt de juiste skills. Ik werk samen met een team van professionele editors die klaar staan ​​om je podcastafleveringen voor je te bewerken.  Samen zorgen we dat je podcast precies zo klinkt als je wilt. 

Tegen de tijd dat we klaar zijn, kun je je podcast vinden op iTunes, Spotify, Soundcloud en nog veel meer.


ENKELE VOORBEELDEN

 

Image

Met deze reeks wil de Vlaamse Overheid (departement Kanselarij en Bestuur) persoonlijke verhalen en ervaringen van medewerkers delen. Elk van de verhalen is een bouwsteen om hun organisatie nog sterker te maken voor de toekomst. Om nog meer verbonden aan de slag te gaan.


Image

Argenta maakte een bedrijfsinterne podcast voor leidinggevenden. Om hun tijdens de Corona periode te inspireren. Sterke leiderschap start met sterke verhalen. Met een reeks van 4 afleveringen gaf Argenta taal aan wie ze zijn en waar ze voor staan.


PODCASTS BRENGEN
STERKE RESULTATEN

>> meer impact met je boodschap

>> meer engagement & verbinding

>> groter bereik

>> personal branding

ERVARINGS-
   DESKUNDIGE

Image

De laatste 15 jaar werkte ik als story adviseur en story coach voor ondernemers, bedrijven en professionals. Voor enkele van hen maakte ik ook  audio-verhalen. 

Sinds 2 jaar host ik ook mijn eigen Story Club Podcast, een interviewreeks rond leiderschap.  

Ik ben auteur van 3 boeken: ‘No Story, No Fans’, Sterke leiders, sterke verhalen’, en ‘Raak!’.